طرز تهیه چیزکیک خرمالو
 طرز تهیه چیزکیک خرمالو را بطور کامل و دقیق می توانید در این نوشتار می توانید مشاهده کنید .
مواد لازم تهیه چیزکیک خرمالو :
بیسکویت پتی بور کاکائویی ( شیرین عسل ) پودر شده ؛ ۲۰۰ گرم
کره : ۹۰ گرم
مواد میانی ؛
پنیر خامه ایی ( لبنه ) : ۳۰۰ گرم
پودر قند : ۱۰۰ گرم
خامه قنادی فرم گرفته : ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین : دو و یک دوم قاشق چایخوری
آب سرد : یک چهارم پیمانه
میوه خرمالو : دو عدد ( دلخواه )
مواد رویه :
پوره خرمالو : ۲۷۰ گرم
شکر : ۷۰ گرم
پودر ژلاتین : دو و یک دوم قاشق چایخوری
آب سرد : یک چهار پیمانه
طرز تهیه چیزکیک خرمالو
۱) کف رینگ متحرک ۱۸ در ۱۸ با ارتفاع پنج سانتی متر را فویل می اندازیم و در یک سینی جهت فیکس بودن رینگ قرار میدهیم .
۲) کره را ذوب می کنیم و به بیسکویت پودر شده اضافه می کنیم و کف قالب یکسان پخش و منجسم می کنیم و در یخچال قرار به مدت نیم ساعت قرار می دهیم .
۳) خامه قنادی را فرم میدهیم کنار میگذاریم ، پودر ژلاتین را در آب سرد می ریزیم و به صورت بن ماری حل می کنیم .
۴) پنیر خامه به همراه پودر شکر با همزن برقی هم می زنیم و پودر ژلاتین حل شده و کمی خنک شده به آن می افزاییم .
۵) سپس خامه قنادی فرم گرفته را به مخلوط پنیری اضافه می کرده و یک دقیقه با همزن برقی هم می زنیم .
۶) رینگ را همراه با سینی زیرین خارج کرده و این مخلوط را بروی کراست ( بیسکویت منجسم شده ی ) می ریزیم .
۷) و در صورت تمایل چند تکه خرمالو در آن قرار می دهیم جهت برش و زیبایی در زمان سرو ….. سپس در یخچال قرار می دهیم تا کمی بسته شود و اصطلاحا نیم بند شود .
۸) بعد از گذشت نیم ساعت پودر ژلاتین مواد رویه را بر روی آب سرد می ریزیم تا حل شود و بعد پوره خرمالو و شکر را خیلی کم گرم می کنیم تا شکر حل شود و ژلاتین گرم را به آن می افزاییم.
۹) و بر روی مواد میانی می ریزیم و صاف می کنیم . و مجدد در یخچال قرار می دهیم تا آماده ی تزیین و سرو شود​​​​​​​

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید